ЛУЃЕ ОД ЧАРШИЈАТА: Фанче Ангелоска, трговец

Луѓе од чаршијата: Фанче Ангелоска, трговец.

бутик Ангела 2

Со повеќе од 20 години традиција и искуство, Фанче Ангелоска и нејзиниот сопруг Дончо се веќе препознатливи лица од охридската чаршија и од охридскиот еснаф.

бутик Ангела 1

Во нивните два дуќана  со едно име „Ангела“ може да се снабдите со облека за деца од најмала до 15-годишна возраст. Дуќаните на семејството Ангелоски се на градскиот плоштад и на плоштадот кај Чинарот.

бутик Ангела 3

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk