Се заменува оградата во ОУ „Св. Климент Охридски“

ЈП„Градски пазар деновиве започна со обновување на оштетената ограда околу основото училиште „Св. Климент Охридски“.

ограда 1

ограда 2

Посебен акцент се даде на спортското игралиште, кои често се користи од учениците но и од спортските рекреативци од стариот дел на градот.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk