Замена на цветниот насад во градскиот парк

Денес дел од вработените во „Паркови и зеленило” при ЈП „Охридски Комуналец” беа ангажирани на обновување на садниците во паркот кај градскиот плоштад.

обнова на садници

Се вршеше замена на изгазените и оштетени од студеното време садници, и засадување на нови садници од цветниот расад виола, или народски „очиња”.

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk