Ќе се реконструираат домовите за култура во Лескоец и Кошишта

Комплетна реконструкција на домовите за култура во Лескоец и во урбаната заедница Кошишта.

Лескоец

Ова ќе следува откако ќе се избере изведувачот за градежните работи, на тендерот кој деновиве го објави Општина Охрид.

Тендерот е објавен преку електронскиот систем за јавни набавки, а п

Проектите за реконструкција на двата дома за култура беа дел од програмата на градоначалникот Никола Бакрачески.

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk