Претставници на ВМРО-ДПМНЕ во посета на Трпејца и Елшани

Од ВМРО-ДПМНЕ информират дека во рамките на партиската агенда за градот Охрид, за време на викендот (15 и 16 јули) во Охрид престојуваа партиски преставници на ВМРО ДПМНЕ предводени од Сашо Стефаноски.

Трпејца

Притоа, согласно агендата беа посетени месното население и заедници од Трпејца и Елшани.

Елшани

Ваквата пракса за поблизок контакт и средби со граѓаните, како што велат од партијата, ќе продолжи и понатаму на различни населени места во градот Охрид.

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk