Полигонот за мали спортови темелно исчистен од ѓубре

Поранешниот полигон за мали спортови во центарот на градот, кој е во сопственост на ГП „Гранит“, по барање на ЈП „Билјанини извори“ кое стопанисува со паркинг-просторот беше темелно исчистен и беа собрани големи количини на расфрлан комунален отпад, пластични шишиња, картонска амбалажа, искршени стаклени шишиња и др.

полигон

Отпадот беше уредно подигнат и депониран од страна на службите на ЈП „Охридски комуналец“.

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk