Комуналците расчистуваа на „Карпош војвода“, „Славеј планина“ и „АСНОМ“

Денес дел од екипите на ЈП „Охридски комуналец“, по налог на комуналната инспекција, беа ангажирани на рачно и машинско расчистување на дел од ул. „Славеј планина“ и на пресекот на ул. „Карпош војвода“ со ул. „АСНОМ“, каде што се косеше израснатата трева и се отстрануваа трњето со помош на багер.акција комуналец 1

акција комуналец 2

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk