Се чистеше влезот на Охрид

Денес дел од екипите на ЈП „Охридски комуналец“ беа ангажирани на расчистување на дел од влезот на Охрид, на крајот на улицата „Железничка”.

влез на Охрид

Беше активиран багер за машинско расчистување на неуредната вегетација, и камион за подигање и депонирање на отпадот.

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk