Вечерва почнува Ohrid craft expo

Вечерва во 20 часот започнува Манифестацијата Ohrid craft expo.

Охрид панорама

Манифестацијата „Ohrid craft expo“- 17 до 19 август 2017 година ги вклучува елементите на промовирање на занаетчиството и занаетчиите, односно нивните производи и услуги.

Приближувањето кон младите луѓе и граѓаните , поттикнувањето континуирана кампања за промоција на занаетчиството како фактор за економски развој за зачувување на традицијата и културата на нашата земја, како и можност за подобрување на квалитетот на живеење на граѓаните кои се занимаваат со занаетчиска дејност е целта на одржувањето на оваа манифестација.

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk