Пристигнаа тренерите за фудбалската школа на Барселона во Охрид

Школата за фудбал на Барселона во Охрид почнува утре, а младите фудалери ќе имаат по два тренинзи на ден.

Тренерите кои ќе ги водат часовите во рамки на Школата за фудбал на Барселона која ќе се одржува во Охрид од вчера пристигнаа во градов. Тие денес ги разгледаа терените на СРЦ „Билјанини извори“ на кои ќе се одвиваат тренизите од школата, а попладнево одржаа и координативен состанок.

тренери 1

Школата за фудбал на Барселона во Охрид почнува утре, а младите фудбалери ќе имаат по два тренинзи на ден.

тренери 2

Школата покрај со фудбалери од Охрид, има деца и од други градови кои 7 дена ќе престојуваат во Охрид.

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk