114 првачиња од Охрид и Дебрца добија училишен прибор од Црвен крст Охрид

Во рамки на хуманитарната собирна акција под мотото „Дарувајте радост на првачињата“, Младите на Црвен крст Охрид собираа училишен прибор кој денес го донираа во 7 основни училишта во Охрид и Дебрца, наменета за 114 првачиња.

акција црвен крст 1

акција црвен крст 2

акција црвен крст 3

Oд организацијата на Црвен крст Охрид изразуваат благодарност до поединци, фирми и институции кои ја помогнаа оваа хуманитарна акција.

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk