ОХРИД 24 фото на денот (31 мај)

Импровизирана „бесилка“ од електричен кабел подолго време демне над главите на минувачите кај „Минимаркет“ наспроти гимназијата. Време е некој стручен стручно да ја отстрани поради безбедносни причини!

фото 4

фото 3

фото 2

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk