Николовски шеф на изборниот штаб, Шекеринска ќе ја составува програмата на СДСМ

Македонија

Генералниот секретар на СДСМ Љупчо Николовски едногласно беше избран за шеф на изборниот штаб на СДСМ на вчерашната 12. седница на Централниот одбор на партијата. Тој беше избран на предлог на претседателот на партијата Зоран Заев.

Централниот одбор на СДСМ ја задолжи заменик-претседателката на партијата Радмила Шекеринска да ги координира активностите за новата изборна програма на партијата за изборите на 12 април.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged