(ФОТО+ ВИДЕО) Хеликоптер кој надлетуваше над Охрид преврти чадори и ги вознемири граѓаните

Охрид

Полициски хеликоптер попладнево надлетуваше ниско над Охрид, па ги преврти чадорите и саксиите со цвеќиња поставени од угостителските објекти и тезгаџиите околу плоштадот кај Чинарот.

Освен тоа предизвика и силна бучава која ги вознемири граѓаните кои во моментот се најдоа на тоа место.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged