(ФОТО) URBAN STREET CAR CLUB OHRID со учество на хуманитарен настан и донација за Симона од Штип

Охрид

URBAN STREET CAR CLUB OHRID уште еднаш ја покажа својата несебичност во хуманитарните акции низ нашата држава.

Овој пат тие присуствуваа на хуманитарниот Car Show во Прилеп за Симона Хаџи Тошев од Штип каде со свои донации помогнаа за нејзино лекување.

ОХРИД 24

Please follow and like us: