(ФОТО) Во Вевчани, Република Македонија заврши во ѓубре

Регион

Таблата на влезот од Општина Вевчани на која пишуваше Република Македонија заврши во ѓубре.

На нејзино место според наши извори, деновиве треба да биде поставена нова двојазична табла со новото име на државата.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged