(ФОТО+ ВИДЕО) Буково утрово повторно гореше – Охриѓани и вечерва се гушат

Охрид

Депонијата Буково утрово повторно гореше.

Од друга страна охриѓани и вечерва дишат загаден воздух, покажува апликацијата „Мој Воздух“.

Локалната власт иако најавуваше сет мерки со кои ќе се реши проблемот со аерозагадувањето, досега нема преземено ништо.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged