(ВИДЕО) Силјановска до сите граѓани: Водена сум од насушната потреба за разум, право и правда

Македонија

Професорката Гордана Силјановска, преку нејзиниот профил на Јутјуб, се обрати по повод кандидатурата за претседател која ја доставила до конвенцијата на ВМРО-ДПМНЕ. Професорката вели дека размислила и ја прифатила иницијативата на неколку десетици интелектуалци кои јавно од неа побараа да се кандидира за претседател:

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged