(ФОТО) Василичарски оган во водите на Охридското езеро

Охрид

Нуркачите од нуркачкиот центар „Амфора“ од Охрид, оваа година на навистина невообичаен, но и атрактивен начин ја прославија православна Нова година. Тие запалија василичарски оган во водите на Охридското езеро, во Заливот на коските, кај Музејот на вода.

Среќна Стара нова година – Василица!

Posted by Diving Center Amfora on Monday, 13 January 2020

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged