(ВИДЕО) Поп на помен на бранителите рече „нашата независна држава“, а присутните едногласно го коригираа: Македонија, попе!

Македонија

Присутните на помен за македонските бранители биле сведоци на несекојдневен настан. На поменот попот од Македонската православна црква во својата порака им оддава почест на бранителите и вели дека тие загинале за „нашата независна држава”, додека присутните членови на македонски патриотски организации реагираат во еден глас: Македонија, попе!

Please follow and like us:
Tagged