(ВИДЕО) На лагата и се кратки нозете: Ниту рампите работат, ниту има кој да ги отвори

Охрид

По реакцијата на општина Охрид, дека рампите биле злоупотребувани од страна на граѓаните и дека имало вработени кои постојано биле тука, екипата на ОХРИД 24 беше да провери дали вистина е така.

Она што го видовме на терен е тоа дека не само што не работат, туку нема ни кој да ги отвори.

OХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged