(ФОТО) Во Слатино крстот го фати Ристе Најдески

Регион

Во село Слатино во општина Дебрца, Светиот Крст оваа година го фати Ристе Најдески.

Нека Светиот Крст му донесе многу здравје, среќа и благосостојба.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged