(ФОТО) Даниел Ѓоргиески најсреќен во Вапила

Регион

Во селото Вапила, охридско, оваа година Светиот Крст го фати Даниел Ѓоргиески. Нека Светиот Крст му донесе многу здравје, среќа и благосостојба.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged