(ФОТО) Во Ливоишта крстот го фати Иванчо Крстаноски

Регион

Во селото Ливоишта, охридско, Светиот крст во рацете на Иванчо Крстаноски. Нека му донесе мир, здравје, среќа и благосостојба.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged