(ФОТО) Во Велгошти Светиот крст за Ненад Јовановиќ, а во Лескоец за Владимир Блажески

Охрид

Ненад Јовановиќ беше најсреќен меѓу најхрабрите велгоштани кои ова утро се фрлија по Светиот крст.

Во Лескоец, најсреќен беше Владимир Блажески.

Нека крстот на двајцата им донесе мир, здравје, среќа и благосостојба.

OХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged