(ФОТО) Во Пештани крстот го фати Јорде Цаноски, а во Коњско Деан Крстаноски

Охрид

Јорде Цаноски повторно беше најсреќен меѓу неколкумината пештанци кои скокнаа по Светиот крст во ладните езерски води.

Во Коњско Светиот крст го фати Деан Крстаноски.

Нека Светиот крст на двајцата им донесе мир, здравје, среќа и благосостојба.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged