Ангел Радиноски го фати светиот крст во Вевчани

Регион

Ангел Радиноски оваа година беше најсреќен меѓу неколкумината вевчанци кои скокнаа по Светиот крст во ладните води на вевчанските извори. Нека Светиот крст му донесе многу здравје, среќа и бериќет.

OХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged