Способност или заслуга на тате за „Северна“?: Ќерката на Василески шефица во МК Железници

Македонија

Денов го посветуваме на татините принцези како Олга Василеска, ќерката на пратеникот предавникот Сашо Василески Северџан…

Posted by Јован Кукузел on Sunday, 2 February 2020

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged