Боки 13 ја колнеше Русковска: Господ нека ти врати!

Македонија

Бојан Јовановски, познат како Боки 13, пред почетокот на денешното рочиште за случајот Рекет ја колнеше обвинителката Вилма Рускоска. Тој беше револтиран затоа што Рускоска не дава позитивно мислење тој да биде ослободен од затворскиот притвор и истиот да биде заменет со куќен.

Зборувајќи за нов медицински извештај, за како што тврди, малигнозна состојба, Бојан Јовановски и се сврте на обинителката:

Што се смееш на малигнозна состојба? Господ нека ти врати! Вршиш тортура врз мене и тоа сите го гледаат!

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged