(ФОТО) Младите од Охрид со прашање и порака за Спасовски и министрите од власта

Охрид

Младите од УМС Охрид поставија прашање и упатија порака до техничкиот премиер Оливер Спасовски и министрите од власта кои денеска во Охрид ја одржаа владината седница.

Дали билет во еден правец е вистинска опција за прав пат на младите? Беше прашањето кое го упатија младите, додека пораката гласеше: УНЕСКО дојде и замина, ама дивоградбите стоо

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged