12 годишно дете каснато од куче скитник

Регион

На 04.03..2020 во Полициската станица Струга било пријавено дека на улицата „ЈНА“ во Струга куче скитник каснало 12 годишен малолетник во пределот на левата нога.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged