ВМРО-ДПМНЕ Струга на сите припаднички на понежниот пол им го честита 8-ми Март

Регион

Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Струга на сите припаднички на понежниот пол им го честита 8-ми Март, Меѓународниот ден на жената!

Во честитката се вели:

Вашето активно присуство во општествениот живот, борбата за вашите права, заложби и придонеси на секое поле се од голема важност!

Вие сте столбот на семејството, столбот на општеството и затоа заслужувате почит и наклон секој ден!

Нека ви е честит 8-ми Март, Меѓународниот ден на жената!

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged