(ФОТО) Членовите на СДСМ разочарани од листите: Партијата во Охрид требиТ да се запалит

Охрид

Членови на СДСМ се разочарани од кандидатските листи на нивната партија за предвремените парламентарни избори. Со Фејсбук статуси и негативни  коментари велат дека нема да излезат да гласаат за партијата на власт на изборите кои треба да се оддржат на 12 април.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged