Дали охридски хотел ќе биде карантин?

Охрид

Неофицијално дознаваме дека еден охридски хотел изграден во времето на социјализмот ќе биде државен карантин каде ќе се сместат околу сто луѓе кои се регистрирани со таква мерка, а кои во Македонија дојдоа деновиве од странство.

Хотелот е во близина на позната туристичка населба на охридското крајбрежје.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged