Донев до Георгиески: Дали во оваа криза ќе се откажете од привремените вработувања и средствата во висина од 18.000.000 денари ќе ги пренамените за поддршка на туризмот и угостителството во Охрид

Охрид

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид, Сашо Донев упати прашање до градоначалникот на Охрид, Константин Георгиески.

Коста, дали ќе се откажете од привремените вработувања во оваа тешка криза и средствата од 18.000.000 денари ќе ги пренамените за поддршка на туризмот и угостителството во Охрид кои до вчера ви ја полнеа општинската и државната каса, а сега се пред тотален колапс и без работа?

Коста, дали ќе се откажете од привремените вработувања во оваа тешка криза и средствата од 18.000.000 денари ќе ги…

Posted by Saso Donev on Wednesday, 25 March 2020

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged