(ВИДЕО) Охрид под полициски час – снимка од дрон

Охрид

Празни улици, затворени продавници и маркети, без вообичаената гужва за неделно сончево попладне. Ваква е сликата после 18 часот во Охрид откако Владата како една од мерките за борба против коронавирусот донесе одлука полицискиот час за време на викенд да почнува од 16 часот и да трае до пет часот следниот ден.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged