(ФОТО) Донев: ЈП Водовод Охрид во услови на економска криза и намален обем на работа, троши нови 5 милиони денари за привремени вработувања

Охрид

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид, Сашо Донев, преку статус на Фејсбук откри дека Јавното претпријатие Водовод Охрид со над 250 вработени во услови на економска криза и намален обем на работа, троши нови 5 милиони денари за привремени вработувања.

-Јавното претпријатие ЈП ВОДОВОД Охрид со над 250 вработени во услови на економска криза и намален обем на работа, троши нови 5 милиони денари за привремени вработувања.
Срам да ви е за ,,одговорноста” која ја имате.
Ако имаме татко на градот за ова би следело разрешување…, стои во постот на Фејсбук на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид.

Јавното претпријатие ЈП ВОДОВОД Охрид со над 250 вработени во услови на економска криза и намален обем на работа, троши…

Posted by Saso Donev on Saturday, 4 April 2020

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged