(фото)Февруарското сонце ги извади охриѓани надвор

Охрид

Денешното сончево и потопло време пружија вистинско уживање за граѓаните од сите генерации, кои придружени со своите најблиски или со пријателите шетаа, пиеја кафе, пазаруваа или седеа на клупите во паркот.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged