(фото)Кратери во асфалтот на улицата Ванчо Николески во центарот на Охрид

Охрид

Улицата Ванчо Николески, во центарот на Охрид во очајна состојба. Распукан асфалт и дупки на секој чекор. Иако се наоѓа на само неколку чекори од главното шеталиште на охриѓани и туристите оваа улица како да е заборавена од локалната власт и в.д. Градоначалникот Георгиески.

Дупките се толку големи што не само што ги оштетуваат возилата, туку им причинуваат проблем и на пешаците.

Охриѓани се револтирани од политиката на власта предводена од СДСМ, велат никој не знае на што се трошат парите на граѓаните, нема инвестиции, нема воопшто ништо.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged