(ФОТО) Охридското езеро доби нова атракција – полу подморница

Охрид

Охридското езеро пред почетокот на туристичката сезона ја доби првата полу подморница.

Ова пловило кое ќе биде нова атракција за охриѓани и туристите денеска беше пуштено во езерото.

Полу подморницата е пловило кое на дното има стаклен дел во кој може да се сместат патниците и да уживаат во подводниот свет на Охридското езеро.

фото: Здравко Чорбески

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged