(ФОТО) Сонцето од Кутлеш повторно блеска во Велгошти

Охрид

Сонцето од Кутлеш во Велгошти повторно блеска, благодарение на УМС на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид.

Овј македонски симбол пред неколку дена беше исшкртан, но денеска вредните раце на младите од ВМРО-ДПМНЕ повторно го светнаа и сега блеска повеќе од претходно.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged