Тепачка и на кеј „Македонија“ во Охрид

Охрид

На 23.05.2020 година во 15.20 часот, на кеј „Македонија“ во Охрид, нарушен е јавниот ред и мир со физички напад извршен од Г.П. врз Љ.Д.(59), двајцата од Охрид, истакна портпаролот на СВР Охрид, Стефан Димоски и додаде дека против напаѓачот, СВР Охрид ќе поднесе соодветна пријава.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged