ПРЕДИЗВИК ЗА ВЛАСТА: Сонцето од Кутлеш е и на подот во црквата Свети Никола во Охрид! Ќе го брусите?

Охрид

Сонцето од Кутлеш го има и во црквата Св.Никола во населбата Долна Влашка Маала во Охрид, дали надлежните ќе го брусат и таму?

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged