Една слика – думи рој

Македонија

Министерката за одбрана звучи како бароница Минхаузен!

Симболите се илјада зборови преточени во знак. Симболот е моќен израз и порака!

Сликата со г-дин Дехари наликува на политичка средба во штабот на УЧК, а не во канцеларија на градоначалник на Кичево, град во Република Македонија!

Министерката за одбрана и градоначалникот МОРА да знаат дека членот 20, став (4 ) на Уставот на Република Македонија забранува воени или полувоени здруженија што не им припаѓаат на вооружените сили на Република Македонија.

Или, ова не важи за СЕВЕРНА и за Кичево?, напиша професорката Гордана Силјановска Давкова на Фејсбук.

ЕДНА СЛИКА- ДУМИ РОЈ! Министерката за одбрана звучи како бароница Минхаузен! Симболите се илјада зборови преточени…

Posted by Проф.д-р Гордана Силјановска Давкова on Saturday, May 30, 2020
Please follow and like us:
Tagged