Изгоре трска кај Калишта

Регион

На 10.02.2019 година во 16.25 часот во Полициската станица Струга, било пријавено дека на патот кон село Калишта, настанал пожар при што била изгорена површина со трска. Екипа на Територијалната противпожарна единица Струга го изгаснала пожарот, а повредени лица нема. Извршен е увид.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged