(видео)Заев тврдеше дека буквите од Владата нема да се отстранат

Македонија

Написот „Влада на Република Македонија“ од утрово го нема на владината зграда.

Но, на оваа тема, премиерот Зоран Заев до неодамна имаше поинакви ставови, но како и сите досега – не ги задржа.

Многу е важно дома да не бидеме обезличени, да не бидеме обесчестени. Кога влегувавте во оваа Влада, таму пишува Влада на Република Македонија, да не мораме тоа да го смениме, истакна Заев во едно интервју.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged