За пратеничката Лазаревска граѓаните чиј претставник е, се прават на удрени!

Охрид

Пратеничката Жаклина Лазаревска со скандалозно однесување на социјалните мрежи, па во еден коментар на Фејсбук си дозволува да искоментира дека граѓаните се правеле на удрени.

„Јас мислам луѓево се прават на удрени и твоево напишано не ќе го разберат“, стои во коментарот на пратеничката Жаклина Лазаревска.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged