Братучедот на Заев пазареше во „Хуго Босс“, а „Мајбахот“ од 300.000 евра го паркираше на пешачки

Македонија

Кланот Заеви, на чело со Зоран Заев и неговиот брат Вице Заев веројатно се едни од најбогатите фамилии во државата. Се разбира дел од кланот е и потесното семејство Заеви од кое е дел и братучедот на премиерот, Трајче Заев..

Денес, Трајче Заев реши да го прошета „Мајбахот“ во центарот на Скопје каде и непрописно се паркираше во близина на „Рекорд“ додек пазареше во „Хуго Босс“.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged