Детските игралишта се распаѓаат

Охрид

Детското игралиште кај каналот Студенчишта во Охрид се распаѓа, а реквизитите не се безбедни за децата.

Истото се случува и со игралиштето во паркот кај споминикот „Св Кирил и Методиј“ каде што реквизитите се во лоша состојба. Низ целиот град состојбата со детските игралишта е катастрофална.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged