Милески: Врвен македонски приоритет e да не се дозволи Заев да се добере до власт, оти тоа ќе значи смрт за нас како народ

Македонија

Не знам дали разбирате дека врвен македонски приоритет e да не се дозволи Заев да се добере до власт, оти тоа ќе значи смрт за нас како народ.

Сите анимозитети настрана, размислувајте рационално, друго не ни останува. Не е важно како ќе падне – битно е да падне и да одговара за сѐ што направи!, напиша на Фејсбук активистот Роберт Милески.

Не знам дали разбирате дека врвен македонски приоритет e да не се дозволи Заев да се добере до власт, оти тоа ќе значи…

Posted by Robert Mileski on Monday, June 22, 2020
Please follow and like us:
Tagged